Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (3.17 secunde)
Mihai - Pop, Fabry, Omondi - Luckassen Rezerve: ... Lopez, Trif, Abeid, Stolnik, Morar, J. Pedro, A. David, Stahl, Iurasciuc Absenti:
Florin Iacob - Tiberiu Capusa, Marko Stolnik, Alexandru Benga, Diogo Rodrigues - Cristian Mihai, Marcelo De Freitas - Claudiu Micovschi, Andrej Fabry, Eric Omondi - Kevin Luckassen Rezerve: ... Morar, Al.
Kucher - Capusa, Stolnik, Benga, Costa - Fabry, C. Mihai, Joao Pedro - R. ... David, Iurasciuc, Vulturar, Morar, Ezekiel, Ariel Lopez Antrenor: Mircea Rednic
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
In aceasta calitate, el contesta proiectul de lege elaborat de Guvern, prin care Regele Mihai I primeste compensatii in valoare de peste 30 de milioane de euro si i se retrocedeaza unele proprietati.
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Siguri de mandate sint ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, actualii deputati Doina Dretcanu si Mihai Malaimare, consilierul municipal Catalin Buhaianu, consilierul judetean Liviu Cimpanu, in timp ce, potrivit reprezentantilor tuturor celor trei formatiuni parlamentare, celelalte doua mandate de senatori vor reveni umanistului Gavrila Vasilescu si liberalului Mihai Tibuleac, iar ultimul mandat de deputat probabil democratului Radu Dragus.
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947. ... Churchill a cerut acordarea unor privilegii diplomatice pentru Mihai I.
Regele Mihai I s-a declarat ingrijorat de problemele din Romania, care afecteaza imaginea tarii noastre in lume.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit membru PNL o data cu preluarea conducerii diplomatiei romanesti. ... Ajuns ministru de Externe in noul Guvern, Mihai Razvan Ungureanu s-a inscris in PNL.
Mihai Tanasescu a dat ieri, dupa sedinta Delegatiei Permanente a partidului, un raspuns la acuzatiile liderului interimar al PD, Emil Boc, privind “asa-zisul“ gol bugetar lasat de Guvernul Nastase. ... Pregatiri pentru Congres In continuare, Mihai Tanasescu s-a referit la problemele din propriul partid.
Consilierul judetean Mihai Elvadeanu, actual director al cabinetului prefectului, dr. ... Peste 100 de liberali din municipiu si teritoriu s-au strins simbata la prinz la Teatrul "Mihai Eminescu ", avind convingerea ca au fost chemati pentru nominalizarea noului prefect.
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Secretarul de stat pentru Realatia cu Prefecturile, Mihai Capra, a demisionat din M.A.I. Demisia lui Mihai Capra survine la o zi dupa ce Vasile Blaga a demisionat din functia de Ministru de Interne.
Intotdeauna asteptarile privind FP au fost hiperoptimiste si lipsite de orice fundament "Este evident ca Fondul Proprietatea, asa cum este el acum, reprezinta o entitate cu totul de neinteles, incepand cu cei care il administreaza si terminand cu actionarii", a declarat Mihai Chisu, broker la IFB Finwest, subliniind lipsa totala de transparenta si predictibilitate a Fondului.
In octombrie 2004, fostul Guvern al Romaniei adopta, printr-o ordonanta de urgenta, proiectul de lege privind despagubirea fostului suveran Mihai I, cu suma de 30.000.000 de euro pentru imobilele nerestituite de pe Domeniul Peles, legea fiind adoptata la 28 iunie 2005, de plenul Camerei Deputatilor.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
Prezent la parafarea actelor, premierul Mihai Tudose a evitat orice declaratie politica, dar a subliniat cu substrat ca atat timp cat mai suntem in picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate.
google-analytics.com